Andre Rieu @ Vrijthof

Deze zomer is het in de maand Juli één groot feest op het Vrijthof in Maastricht. Na 2 jaar met de nodige lockdowns zal André Rieu het Vrijthof weer omtoveren tot een groot openlucht theater. Tijdens deze concerten bieden wij terras-arrangementen aan.

 

Heeft u al tickets voor de concerten van 2020 of 2021, dan zijn deze natuurlijk geldig voor de concerten van 2022.

 

Klik hier voor verdere info met betrekking tot uw reeds aangekochte tickets van 2020/2021

 

Onze beschikbare data voor deze zomer zijn:

Donderdag 21 juli 2022

Vrijdag 29 juli 2022

 

RESERVEREN IS ALLEEN MOGELIJK VIA HET RESERVERINGSFORMULIER OP DEZE PAGINA.

Na het invullen van uw gegevens, drukt u op “TICKETS RESERVEREN””. U krijgt van ons binnen 24 uur een mail met de bevestiging en de betalingsvoorwaarden. Indien de kaarten verzonden moeten worden, dan rekenen we €12.00 verzendkosten. Uw tickets worden aangetekend naar uw opgegeven adres verstuurd.

 

Wij nemen geen telefonische reserveringen aan!!!!!!!

 

De kaarten kosten € 114.50 per persoon, inclusief servicekosten. Dit houdt in : een plek op ons terras inclusief een luxe 3-gangen diner ( drank NIET inbegrepen).

 

Het arrangement start om 18.30 uur , iedereen meldt zich met zijn/haar kaart bij onze gastheer/vrouw. U krijgt dan uw plaats aangewezen. Deze plaatsen worden al op voorhand gemaakt. Voorkeur voor een plaats is niet mogelijk omdat wij met het indelen van de plaatsen afhankelijk zijn van onze reserveringen. Iedereen wil natuurlijk samen met vrienden en familie bij elkaar zitten.

 

Podiumzicht is niet gegarandeerd. Het concert is goed te volgen op de grote schermen.

 

Bij slecht weer is het mogelijk dat er een gedeelte naar binnen moet in ons restaurant om te eten, dit is afhankelijk van hoe hard de regenbui is. En na het diner verhuist iedereen naar buiten en worden er eventueel poncho’s uitgedeeld , want dan kan de show beginnen. Het blijft immers een openlucht concert!!

 

De kaarten kunnen na betaling en verzending niet meer worden geretourneerd of worden omgeruild.

Reserveringsformulier

    Translate »
    Call Now Button